Over ons

Onze passie voor auto’s is ons met de paplepel ingegeven, speciaal onze voorliefde voor BMW & MINI. Het zoeken naar eerlijke, pure, frisse, jong gebruikte occasions is al geweldig maar de juiste auto met de juiste klant matchen geeft een enorme voldoening. Persoonlijk contact, betrokkenheid en een perfecte service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

LEASEN/FINANCIEREN

Bespaar op uw kosten en lease/financier uw auto, zakelijk of privé, via ons. Bij ons kunt u terecht voor alle gangbare lease- & financieringsvormen, Private-, Financial-, Operational- of Short Lease/Finance. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

VERZEKEREN

Wij verzekeren met een klantgerichte aanpak, wij luisteren en denken graag met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, via ons bent u altijd van zorgeloos rijplezier verzekerd!

GARANTIE

Uiteraard leveren wij onze auto’s met een gepaste garantie. Bij ons heeft u de keuze uit diverse pakketten en ook hier denken wij graag met u mee. Vraag gerust naar de mogelijkheden.